Producenci



Wilk do mięsa Ma-Ga WM12
Cena:
Zadzwoń i zamów! +48 81 444 10 76
Biuro Obsługi Klienta jest czynne w tygodniu od 9:00 do 17:00
Opis
WILK do mięsa WM12
-
przeznaczony do pracy ciągłej
-
przeznaczony do użytku w dużych sklepach, super marketach, cateringu, gastronomii oraz w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego
-
nowoczesna konstrukcja i zastosowanie zdejmowanej gardzieli z zestawem tnącym zapewnia wysoką jakość, niezawodność, wygodną obsługę, łatwość utrzymania w czystości oraz bezpieczeństwo użytkowania
-
gardziel, ślimak, nóż i sitko wykonane ze stali nierdzewnej
-
niezawodny napęd w postaci stalowej przekładni zębatej wypełnionej smarem półpłynnym daje dużą żywotność przekładni oraz redukuje hałas
-
dostosowany do współpracy z modułami kotleciarki „Ma-Ga” co umożliwia uniwersalne wykorzystanie zarówno jako maszyny do mielenia mięsa jak i kotleciarki
-
elastyczna kompletacja poprzez możliwość wyboru maszyny z jednym z trzech rodzajów sitek o grubości oczek 4,5mm; 6mm lub 8mm
-
wydajność do 150 kg/h